Over Netjes

Het is hetgeen waar iemand een bloedhekel aan heeft of niet genoeg van kan krijgen: schoonmaken. Bij dat schoonmaken hoort doorgaans ook het opruimen van spullen. ‘Hoe je daar ooit het plezier van kan inzien’, zien we je denken. En toch, toch willen we graag bewijzen dat schoonmaken het fijnste is dat er bestaat. 

A clean house means a clear mind. Het is waar we op netjes.nl onze motivatie uithalen. We zijn er namelijk van overtuigd dat een opgeruimd huis ontzettend veel invloed heeft op onze mentale gesteldheid. We beschrijven tips om dingen schoon te maken, spullen te organiseren en producten die je aan kan schaffen voor specifieke projecten. Uiteindelijk zal je jezelf eeuwig dankbaar zijn voor de ontspannen sfeer, die je nota bene zelf hebt gecreëerd! 

Schoonmaken, opruimen en meer plezier. Het is dé slogan waar je netjes.nl aan zal herkennen. Wij zijn namelijk overtuigd van het plezier dat iemand kan hebben in schoonmaken, jij ook?

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@netjes.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.