Voor The Clean Experience schaf je een professionele stoomreiniger aan

0 Shares
0
0
0

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige professionele stoomreinigers en stoomstofzuigers, dan wil je terecht kunnen bij een echte expert. Voor The Clean Experience profiteer je van deskundig advies, waarbij enkel de beste stoomreinigers worden aangeboden. Jarenlange ervaring en innovatie heeft ertoe geleid dat de beste stoomreiniger op de markt verkrijgbaar is. Voor elke persoonlijke of bedrijfsmatige situatie ben je verzekerd van optimale apparatuur die jouw woning of bedrijfspand professioneel reinigt. De TCE M8 voldoet aan alle verwachtingen, waarbij verschillende ruimtes eenvoudig zijn te reinigen. Het is een handzame machine, waarmee effectief gewerkt kan worden. Je zult verbluft zijn over het resultaat dat met deze stoomreiniger is te behalen. Een verscheidenheid aan oppervlakken kunnen effectief worden ontzien van ziektekiemen en bacteriën, waardoor een dergelijke grondige reiniging bijdraagt aan een gezonde woon- en werkomgeving.

Hete stoom voor reiniging

Hete stoom is uiterst effectief gebleken voor het reinigen van grotere oppervlakten. Je kunt hiermee eenvoudig bacteriën te lijf gaan, waarbij tot wel 99,99% van alle virussen kunnen worden verwijderd van verschillende oppervlakken. Dit kunnen vloeren, wanden of aanrechten zijn waarbij je met hete stoom vuil en ziektekiemen aanpakt. Hete stoom werkt hierbij nog beter dan traditionele methodes waarbij handmatig met een doek en reinigingsmiddelen wordt gewerkt. De krachtige stoomstraal en hoge temperatuur garanderen een optimale reiniging van onder meer vloeren, kranen, tegels en spiegels. Verschillende onafhankelijke wetenschappelijke studies wijzen dit aan, waarbij huishoudelijke bacteriën geen kans meer maken.

Professionele stoomreiniger biedt zekerheid

Producten die The Clean Experience mogelijk maken, zijn specifiek ontworpen om een grondige reiniging te realiseren. Hierbij is slecht een minimale hoeveelheid aan reinigingsproducten nodig als aanvulling. Uiteindelijk bespaar je hierdoor ook op kosten. De stoomreinigers en stoomstofzuigers zijn kosteneffectief en zorgen voor uitstekende resultaten op gebied van schoonmaak.  De aanschaf van een professionele stoomreiniger is daarmee een verstandige investering. De resultaten verdienen zich op de langere termijn terug en bieden zekerheid van een grondige reiniging. Mogelijke ziektekiemen maken hierdoor geen kans, wat bijdraagt aan verlaging van ziekteverzuim. Ook loop je minder kans op gerechtelijke procedures door nalatenschap. Profiteer van een perfecte reiniging door middel van stoom dat op hoge temperaturen verschillende oppervlakken kan reinigen.

Aan de slag met ingenieuze stoomreiniger

De TCE M8 komt als beste schrobber naar voren, waarbij echter gebruik wordt gemaakt van stoom. Je hoeft dus niet intensief aan de slag, maar laat de stoomreiniger al het werk voor je doen. Een sopje, schrobber en spons zijn verleden tijd met deze ingenieuze stoomreiniger. Kwaliteit en betrouwbaarheid is gegarandeerd als het aankomt op het reinigen van oppervlakken als wanden of vloeren binnen werkomgevingen. Zorgen over ziektekiemen behoren tot het verleden, doordat alles grondig wordt gereinigd door inzet van hoge stoomtemperaturen. Wil je er zeker van zijn dat bedrijfspanden optimaal worden schoongehouden, dan is een investering in stoomreinigers van hoogwaardige kwaliteit een absolute must. Persoonlijk advies op maat zorgt ervoor dat je een stoomreiniger naar keuze vindt, die past bij jouw bedrijfssituatie. Bezichtig een kosteloze demonstratie op locatie en ontdek welke voordelen een professionele stoomreiniger en stoomstofzuiger voor jou kunnen hebben. 

0 Shares
Ook interessant

Cola tegen misselijkheid

In een vlaag van misselijkheid voel je tegelijkertijd ook een gevoel van angst opkomen. Als je ergens een…