Vacuümzakken Action & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Zo, het voorjaar is al een redelijke tijd aanwezig en jij besluit je ook maar eens te wagen aan de befaamde ‘voorjaarsschoonmaak’. En in plaats van dat je begint met het reinigen van het tapijt, heb je besloten een heel andere hoek in te duiken.

Namelijk… De hoek die ook wel bekend staat als de niet-opgeruimde kledingkast. Ineens schoot je te binnen dat dat weekendje shoppen van volgende week alleen mogelijk is, als alles weer netjes is. En dus waagde je je in de wereld van vacuüm opbergzakken, waarmee je kleding niet per se weg hoeft te doen, maar er wel meer ruimte overblijft. Je raakte verward en bent uiteindelijk bij deze blog beland. De blog waarin jou wordt verteld waar en welke zakken je moet kopen. Waar het goedkoop is en waar verder wordt gekeken dan alleen de Action. Dus, lees maar gauw verder.

Vacuümzakken Action

Prijs: €2,49
Afmetingen: 86 x 50 cm en 130 x 74 cm

Hoewel er bij de Action het assortiment niet verder reikt dan maar één soort opbergzak, zijn we toch blij te vermelden dat ze het aanbieden. Voor een klein prijsje krijg je namelijk niet een, maar wel twee vacuümzakken, die ook nog eens van grootte verschillen. Verder zijn de zakken waterdicht en besparen ze natuurlijk veel ruimte. De hoeveelheid van die ruimtebesparing kan wel oplopen tot 70%. Dus, alle winterjassen die nog steeds aan de kapstok hangen, kan je nu gewoon kwijt in de kast. Het enige dat je nodig hebt naast de zakken en wat kleding, is je stofzuiger. Er wordt op de verpakking vermeld dat alle stofzuigers de zakken vacuüm zouden kunnen zuigen. Geen probleem, dachten wij zo.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Andere budget keuzes

Misschien is er geen Action in de buurt of ben je benieuwd naar wat andere winkels te bieden hebben. Wij waren in ieder geval nieuwsgierig naar dat laatste en daarom hebben we de lijst wat uitgebreid. Lees verder voor andere budget keuzes in de wereld van vacuümzakken. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk te zoeken naar kleine prijsjes. Echter zal in sommige gevallen de prijs wat hoger zijn dan verwacht, omdat er simpelweg niet zó veel goedkope varianten zijn.

Vacuümzakken Hema

Prijs: €7,50
Afmetingen: 105 x 65 cm (2x)

De Hema, ook zo’n fijne winkel waar je van alles kunt vinden. Zoek je speelgoed voor je kleine? Je vindt het bij de Hema. Zoek je ondergoed voor jezelf? Je vindt het bij de Hema. Wil je vers gesneden vleeswaren? Je vindt het bij de Hema. En zo kunnen we eindeloos doorgaan met alles wat ze te bieden hebben. Zo ook vacuümzakken van een groot formaat. Je ‘verkleint’ niet alleen een hoop kleding, maar het beschermd je kleding ook nog eens tegen vocht, schimmels en andere bacteriën. Let op: het is belangrijk dat je de zak goed dichtmaakt, om te voorkomen dat er nog lucht bij komt. Anders heeft de hele zak zijn doel verloren en dat zou zonde zijn.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Vacuümzakken Blokker

Bij de Blokker reikt het assortiment veel verder dan maar één soort zak en daarom verblijden we je met een selectie van twee soorten producten. Lees:

XL Vacuümzakken – inclusief handpomp

Prijs: €32,50
Afmetingen: 40 x 60 cm (6x), 60 x 80 cm (4x), 80 x 100 cm (2x), 90 x 130 cm (1x)

Maar liefst dertien zakken zitten er in deze XL verpakking. En of dat het nog niet mooi genoeg maakte, zit er zelfs een handpomp bij. Dit is natuurlijk ontzettend handig als je geen stofzuiger hebt of op vakantie gaat en moeilijk een hele stofzuiger kan meenemen. De verschillende afmetingen lenen zich voor verschillende soorten kleding. Je zou zelfs in de 60 x 80 cm of 80 x 100 cm je eigen hoofdkussen ergens mee naartoe kunnen nemen. In plaats van dat je halve koffer is gevuld met een kussen, heb je nu nog genoeg ruimte over om toch dat extra paar schoenen mee te smokkelen. In ieder geval lijkt het bijna te mooi om waar te zijn, deze XL verpakking.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Blokker vacuüm opbergzak S/3

Prijs: €5,99
Afmetingen: 55 x 85 cm (3x)

Het eigenmerk van Blokker biedt ook nog ‘gewoon’ een aantal vacuümzakken. Voor een Action-achtige prijs krijg je wel drie zakken van een gemiddelde grootte. Verwacht niet dat je al je wintertruien plus die van je partner erin kwijt kan, maar je zal een heel eind komen. Hoeveel zakken je overigens nodig hebt, ligt natuurlijk volledig aan jezelf. Bedenk hoeveel kleding je kwijt wil. Leg wat ons betreft de afmeting op de grond en stapel je kleding binnen de afmetingen op. Voordat je de zakken aanschaft, krijg je wellicht een idee van hoeveel stuks je dan wel nodig hebt.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Vacuümzakken Vitamo Roll Up

Prijs: €23,95
Afmetingen: 35 x 50 xm (5x), 40 x 60 cm (4x), 50 x 70 cm

Geen handpomp, geen stofzuiger en geen elektrische pomp heb je nodig voor deze zakken. Wat we zo fantastisch aan dit multipack vinden, is dat je het vacuüm creëert door de zakken op te rollen. Misschien herinner je wel ergens de hype om je kleding in je koffer op te rollen voor meer ruimte. Nou, dit is net zoiets, maar hierbij bespaar je nog veel meer ruimte. In het multipack zitten maar liefst 12 zakken in drie verschillende maten. Voor elke koffer, opbergbak of kledingkast wat wils; je zal zien dat het overal in past. Misschien dacht je dat je zo’n geweldig systeem maar één keer kon gebruiken. In dat geval verblijden we je graag met het nieuws dat ze wél herbruikbaar zijn.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Vacuümzakken Travel Guru

Prijs: €39,95
Afmetingen: 100 x 80 x 40 (4x)

Wellicht schrik je wat van de prijs, maar als we je vertellen waarom het kost wat het kost, denk je er ongetwijfeld anders over. Waar andere zakken eigenlijk gelimiteerd zijn in de hoogte van producten die je erin stopt, is dat bij deze wel anders. De zakken in dit pakket zijn namelijk ‘3D’ en hebben een flinke inhoudt. Het extra laken dat je nu nog onder je bed verstopt, kan je er met gemak in kwijt. De zak scheurt niet, kan nog steeds gemakkelijk worden dichtgemaakt en zorgt er toch voor dat er ruimte wordt bespaard. Dus, je betaalt wat, maar dan krijg je ook wat.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Vacuümzakken Bramble

Prijs: €29,99
Afmetingen: 40 x 60 cm (8x), 60 x 80 cm (5x), 80 x 100 cm (5x), 80 x 110 cm (2x)

Het grootste pakket uit deze lijst bestaat uit twintig vacuümzakken en een handpomp. Heb je een groter gezin met meer dan twee kinderen, dan zal dit pakket zeker uitkomst bieden. Met een garantie van een jaar, weet je zeker dat je geld voor een tijdje veilig is. Het komt nog weleens voor dat de zakken veel sneller dan gedacht beschadigen. In dit geval heb je nog negentien andere zakken, maar als het vaker gebeurt kan je het nog terugsturen. Weet dat je de zakken altijd nog met een andere pomp dan de handpomp kan vacumeren. Wij snappen ook wel dat je na tien zakken wellicht van pijn in je arm ervaart.

Klik hier om de vacuümzakken te bekijken

Koopgids vacuümzakken

Om je goed voor te bereiden op de voorjaarsschoonmaak, willen we natuurlijk dat je de juiste zakken aanschaft. We geven een korte koopgids, waarin we een aantal tips geven voor de aankoop van de zakken.

  1. Grootte: Kies een maat die geschikt is voor je behoeften. Vacuümzakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van klein tot extra groot. Denk na over de items die je wilt opbergen en selecteer de juiste grootte voor optimale compressie.
  2. Luchtdichtheid: Het is belangrijk dat de vacuümzakken luchtdicht zijn om de beste resultaten te bereiken. Controleer of de zakken voorzien zijn van een goede afdichting of sluitmechanisme om ervoor te zorgen dat er geen lucht kan ontsnappen. Dat iets goedkoper is, betekent soms dat de kwaliteit van dit soort aspecten wat minder goed is. Wees je bewust van je investering.
  3. Aantal zakken: Controleer hoeveel vacuümzakken er in een pakket zitten. Dit kan variëren en het zou zonde zijn als je er veel te veel koopt. De meeste zakken zijn ook nog eens herbruikbaar, waardoor je er nog minder nodig hebt.
  4. Materiaal: Sommige zakken zijn gemaakt van duurzaam en scheurbestendig materiaal om ervoor te zorgen dat de zakken lang meegaan. Je spullen blijven goed beschermd. Niet alleen tegen stof, maar ook zoiets als bacteriën en schimmels.

Met bovenstaande tips en de door ons geselecteerde zakken, weten we zeker dat je de goede keuze maakt. Geniet van een opgeruimd zomer en ga met een opgeruimd gevoel de zomer in. Kan je in ieder geval met de beentjes omhoog zitten, zonder dat je het idee hebt dat je nog van alles moet doen.

0 Shares
Ook interessant