Industriële accenten: stoer en smaakvol thuis

0 Shares
0
0
0

Wil je maar al te graag het interieur bij jou in huis op korte termijn in een nieuw jasje steken? En doe je dat het liefste in een industriële stijl. Om een smaakvol thuis te creëren, zijn er altijd wel een aantal tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Kom je daar graag wat meer over te weten? Hoe je het beste aan de slag kunt gaan met het realiseren van een interieur met industriële accenten, lees je in dit blog. 

Maak gebruik van stoere materialen zoals staal en hout 

Een van de beste dingen die je kunt doen? Dat is het gebruik van stoere materialen. Dit draagt immers voor een erg groot deel bij aan dat ene perfecte industriële totaalplaatje. Kies bijvoorbeeld voor een ronde eettafel van materialen als staal en hout. Het zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling, maar tegelijkertijd ook voor een verfijnd en luxe geheel. En dat komt de industriële stijl bij jou in huis alleen maar ten goede.

Wissel lichte kleuren af met donkere tinten

Maar ook het kleurgebruik draagt voor een erg groot deel bij aan een industriële stijl bij jou in huis. Hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Probeer altijd om lichte kleuren af te wisselen met donkere kleuren. Dit zorgt voor een rustig en fijn gevoel in huis en je voorkomt ook dat de ruimte te kil of juist te zwaar aan gaat voelen. Tinten zoals zwart en grijs kunnen bijvoorbeeld erg makkelijk worden gecombineerd met pasteltinten. Verdiep je daarom altijd een keer goed in de mogelijke kleurenpaletten en breng op deze manier erg makkelijk in kaart wat het beste werkt bij jou in huis. Voor iedere smaak is er gelukkig meer dan genoeg om uit te kiezen.

Een smaakvol thuis door in iedere kamer voor dezelfde stijl te gaan 

De volgende stap? Dat is het uitzoeken van een nieuw interieur dat perfect past binnen de industriële stijl. Denk daarbij aan het kopen van een of meerdere stoere bijzettafels bij jou in huis. Probeer dan altijd deze stijl door te voeren in iedere ruimte in huis. Het zorgt voor net even wat meer structuur en overzicht en je kunt er zeker van zijn dat het interieur tot in detail kloppend is. In een woonwinkel krijg je altijd een erg goed beeld van de mogelijke ontwerpopties bij jou in huis.

0 Shares
Ook interessant

Cola tegen misselijkheid

In een vlaag van misselijkheid voel je tegelijkertijd ook een gevoel van angst opkomen. Als je ergens een…