Van rommel naar rust: opruimtips voor verbouwingen

0 Shares
0
0
0

Een verbouwing in huis kan een erg ingrijpende fase in je leven zijn die aardig wat tijd in beslag neemt. Misschien pak je een keer de badkamer goed aan of de hele benedenverdieping krijgt een geweldige make-over. Het hele huis staat even helemaal op zijn kop en je moet tijdelijk even inleveren op het wooncomfort. Het is dan wel zo fijn om te weten dat je net even wat meer orde in dit proces kan krijgen. Hoe je makkelijker van rommel naar rust gaat op het moment dat de verbouwing in volle gang is, lees je in dit blog. Wie weet ga je snel aan de slag met een van onderstaande handige tips.

Laat de verbouwing altijd in duidelijke fases verlopen 

Om een verbouwing in het huis in goede banen te leiden, is het erg belangrijk dat je volgens een aantal duidelijke fases werkt. Denk daarbij aan het moment wanneer het nodige sloopwerk plaatsvindt, wanneer de leidingen worden verlegd en wanneer de nieuwe vloer wordt gelegd. Door keer op keer een bepaalde fase af te werken, zorg je voor veel meer rust en overzicht. Zet per fase de juiste soort machines in, om het op deze manier snel en gestroomlijnd te laten verlopen.

Rommel gooi je erg makkelijk weg in een grote container 

Want breekt de fase aan waarin behoorlijk wat wordt gesloopt? Dan is het meer dan begrijpelijk dat je dit zo snel mogelijk af wilt ronden. Niet alleen oogt de woning op dat moment erg rommelig, er ontstaat ook nog eens enorm veel stof in de ruimte. En dan lijkt het haast alsof je maar blijft poetsen. Zet daarom tijdens deze fase een grote container voor de deur en kies voor een opslagcontainer huren, zodat je snel en effectief het afval van het slopen weg kunt gooien.

Kies voor gemak en huur de nodige machines en tools van een specialist

Hoe je dat het beste aan kunt gaan pakken? Heel simpel? Al het materieel voor een succesvolle verbouwing huur je gewoon bij een specialist zoals Boels. Voor zowel machines als voor tools ben je daar namelijk aan het juiste adres. Ook kan er altijd meteen met je mee worden gedacht als je het type verbouwing en de omvang ervan bespreekt. Zo krijg je meteen een erg goed beeld van alle machines en tools van een specialist die je nodig gaat hebben.

0 Shares
Ook interessant