Opbergbox Action, Lidl & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Als wij zeggen: een opbergbox, dan weet jij waarschijnlijk direct wat we bedoelen. Zo’n handige doos of box waar je spullen in kunt stoppen. Deksel erop en wegstoppen maar. Vaak heb je opbergboxen in huis in verschillende maten, vormen en materialen. En we weten zeker dat je meer opbergboxen in huis hebt dan je in eerste instantie zult denken. In deze blog vertellen we jou alles over opbergboxen die je kunt gebruiken én goedkoop kunt aanschaffen. 

Een opbergbox wordt vaak gebruikt in huis. Denk aan de doos waar jij je kaarsen in bewaard en wat denk je van thee of etenswaren die nog open zijn. Speelgoed van je kinderen die je niet meer worden gebruikt. En wat te denken van alle skispullen die één keer per jaar van zolder worden gehaald. Opbergboxen: eigenlijk kun je daar niet zonder mee. En sterker nog: je zal merken dat je steeds meer opbergboxen 

Laten we eerst eens kijken naar de goedkoopste opbergboxen van dit momenten:

Opbergboxen bij de Action

Heb je iets nodig? Dan rennen we natuurlijk allemaal direct naar de Action en dat is niet gek. Hier vind je alles wat je nodig hebt, waaronder deze mooie exemplaren die we voor jou even op een rijtje hebben gezet!

Opbergbox (39 x 29 x 26 cm | 19 liter)

Wil jij het nou direct grootst aanpakken? Dan kun je deze grote opbergbox voordelig kopen bij de Action. Deze bakken zijn van hard plastic waardoor ze erg lang mee kunnen gaan. Dat is wel zo’n prettig idee. Toch? Doordat de bakken vrij doorzichtig zijn kun je gemakkelijk zien wat er in zit. Toch raden we jou aan om de bakken te voorzien van een label. Zo kun je overzichtelijk zien wat er allemaal in zit!

Wil je nou meer weten over deze opbergbox? Bekijk dit item dan hier!

Heidrun opbergboxen

Deze handig opbergboxen koop je direct in een set. Waardoor je direct drie handig boxen hebt. Elke box heeft een inhoud van 15 liter. Deze koop is erg voordelig! En daarnaast kun je heel gemakkelijk overal bij omdat de dozen vanuit het midden opengaan. En ook prettig: deze boxen zijn goed te stapelen.

Wil je nou meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier!

Opbergmand groen

We hebben het in deze blog ook over leuke opbergmanden die je kan gebruiken in de keuken of de badkamer. Deze betaalbare opbergman van de Action is hiervan een goed voorbeeld! Je kan namelijk heel overzichtelijk zien wat er in zit. En daarnaast staat het ook nog leuk om hier bijvoorbeeld toiletproducten in te zetten op het toilet of in de badkamer!

Wil je nou meer weten over deze opbergmand? Bekijk dit item hier dan hier!

Opbergboxen bij de Lidl

Je denkt misschien: ‘De Lidl is toch een supermarkt?’. Dat klopt. Toch kun je hier ook heel veel non-food producten vinden. Deze items zijn, net zoals de rest van de supermarkt, van hoge kwaliteit maar je hoeft er niet de hoofdprijs voor te betalen!

LIVARNO home Opbergbox of lade-organizer

Deze set is betaalbaar en kun je heel gemakkelijk bestellen via de webshop van de Lidl. Sommige momenten kan het zo zijn dat deze opbergboxen ook in de winkel worden verkocht. Maar daar kun je natuurlijk niet altijd van op aan. Je kan deze set heel gemakkelijk in elkaar zetten en daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten. Ook prettig: er zit een etiketvenster op de boxen. Hier kun je dus precies laten zien wat er in de opbergbox zit.

Wil je nou meer weten over deze opbergbox? Bekijk dit item hier.

LIVARNO home Opbergboxen

Deze driedelige set is perfect voor iedereen die wil beginnen met spullen te organiseren. Deze opbergboxen komen namelijk in verschillende vormen en maten. Zoals 4,6 liter, 13 liter en 43 liter. En je hoeft niet te kiezen. Voor dit kleine bedrag krijg je alle drie de opbergboxen gewoon thuis! De grootste box heeft daarnaast ook handige wieltjes. Wat ideaal is voor transport. Elke box heeft handige knipsluitingen.

Wil je nou meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier.

LIVARNO home Opbergmanden

Dat opbergmanden of -boxen mooi kunnen zijn, laat deze setje absoluut zien. Deze manden zijn namelijk perfect voor het organiseren van bijvoorbeeld kleinere spullen, zoals in de badkamer of de keuken. Daarnaast krijg je bij deze set ook automatisch 3 verschillende maten. De maten zijn: 2,2 liter, 6 liter en 10,3 liter. Het materiaal dat is gebruikt, is kunststof en polyester. En is dus makkelijk schoon te maken en te houden!

Wil je nou meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier.

Andere budget opbergboxen

Uiteraard zijn er ook nog veel meer andere plekken waar je goedkope opbergboxen kunt vinden voor kleine budget prijzen. Denk bijvoorbeeld aan de Big Bazaar, Wibra en de Zeeman. Wil je liever dat het wordt bezorgd? Dan kun je eens bij deze opties kijken.

Curver Handy opbergboxen

Misschien denk je bij jezelf: Curver is niet direct het goedkoopste merk. En dat klopt. Toch willen we jou graag even deze box laten zien. Want gemiddeld betaal je zo’n 15 tot 19 euro voor een plastic opbergbox. En dat betaal je ook per opbergbox voor deze mooie set. Daarnaast is Curver dus ontzettend sterk en makkelijk stapelbaar, waardoor je heel gemakkelijk gebruik kunt maken van deze set. En jaren plezier van kunt hebben! Deze drie bakken zijn 50 liter per stuk, dus je kunt meer dan genoeg opbergen!

Wil je meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier!

Iris Ohyama opbergboxen

Wil jij voor 3 tientjes maar liefst 50 opbergboxen aanschaffen? Dan zijn deze boxen een mooie deal voor jou! Je kunt namelijk deze drie boxen, met elk een inhoud van 15 liter, met gemak vullen met spullen die jij mooi wilt houden. Denk aan zomerspullen of juist winterspullen. Of spullen die je graag mooi wilt houden.

Wil je meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier!

Sunware opbergboxen

In deze blog vertellen we jou ook meer over opbergboxen die je gebruikt in de keuken of in de schuur. Deze betaalbare boxen, van ieder 9 liter per stuk, kunnen jou hier goed bij helpen. Deze bakken zijn namelijk aan de bovenkant open maar kun je dus goed gebruiken om keukenspullen in te bewaren. Zoals kruidens of oliën. En ook in de schuur kun je hier bijvoorbeeld het gereedschap heel overzichtelijk opbergen.

Wil je meer weten over deze opbergboxen? Bekijk dit item hier!

Koopgids voor de perfecte en betaalbare opbergbox

We hebben een aantal vragen voor je verzameld waar we in deze blog antwoord op willen geven. Het is namelijk zo dat een opbergbox superhandig is. Maar we vinden het wel belangrijk dat jij alles uit jouw spiksplinternieuwe opbergboxen kunt halen.

Daarom geven we in deze blog antwoord op de vragen:

  • Waarom een opbergbox gebruiken?
  • Waar in huis kun je opbergboxen het beste gebruiken?
  • Waar koop je goedkope opbergboxen?
  • Originele ideeën om een opbergbox te gebruiken

1. Waarom een opbergbox gebruiken?

We zeiden het net al even kort, maar een opbergbox is perfect om te gebruiken om meer orde in huis te scheppen. Zo kun je beter de spullen netjes houden en daardoor creëer je weer een meer opgeruimde omgeving. Daarnaast is het ook goed om opbergboxen te gebruiken zodat je weet waar alles ligt. En je dus niet elke winter door 10 vuilniszakken heen moet om sjaals te vinden.

Redenen om een opbergbox te gebruiken:

  1. Je creëert meer ode en netheid
  2. Het beschermt spullen die je mooi wilt houden
  3. Het bespaart een hoop ruimte 
  4. Ideaal als je gaat verhuizen
  5. Perfect om spullen in categorie te ordenen 

Laten we eens dieper in gaan op de redenen om meer opbergboxen in huis te gebruiken.

2. Handig en praktisch 

Opbergboxen zijn dus ontzettend handig en praktisch. Elk huis heeft ontzettend veel baat bij plastic opbergbozen. Maar je hebt ze ook in de vorm van karton, stof en hout. Plastic is vaak het handigste omdat deze minder snel kapot gaan. En stofdicht zijn. Boxen van karton worden vaak gebruik voor papier, bijvoorbeeld in een kantoorruimte of om foto’s in te bewaren. Daarnaast kun je hout en stof ook decoratief neerzetten in je woning. Zodat bijvoorbeeld het hout voor de openhaard bij elkaar zit, maar dat het er ook nog leuk uit zit. En wedden dat je huisdier graag in een opbergbox slaapt van stof?

Plastic opbergboxen zijn vooral geschikt voor producten die je stofvrij wilt houden, omdat er vaak ook een bijpassende plastic deksel bij zit. Ook kun je een plastic opbergbox makkelijker stapelen. En dikke vette tip van ons: label je plastic dozen aan de buitenkant, zodat je vanaf een afstand goed kunt zien wat er precies in de dozen zit. Op die manier weet je zeker dat je niet alsnog door alle dozen heen hoeft. 

3. Waar in huis kun je opbergboxen het beste gebruiken?

Ondertussen begrijp je waarschijnlijk wel dat een opbergbox overal kan verschijnen. Overal waar jij meer orde wilt creëren. Zo kun je bijvoorbeeld standaard een opbergbox gebruiken in de auto waar je spullen in bewaard die je nodig kunt hebben. Zoals je gevarendriehoek, wat motorolie en een hesje in geval van pech. Het zorgt voor meer orde en netheid in de auto en als je het nodig hebt, weet je het direct te vinden.

Maar ook in huis. Denk aan de slaapkamer, om zo seizoensgebonden items op te slaan. Zoals specifieke zomer- of winterdekens. In de keuken kun je items opbergen die je niet altijd nodig hebt, zoals bakspullen. Of houd alle schoonmaakspullen veilig opgeborgen door het in een opbergbox te doen. In de woonkamer kun je speelgoed van de kinderen opbergen, zodat ze niet alles pakken om mee te spelen. Maar ook de vele afstandsbedieningen die rondslingeren kan je ordenen. In de badkamer kan je opbergboxen gebruiken om de kastjes netjes te houden. Washandjes bij de washandjes. En handdoeken bij de handdoeken. 

Als laatste willen we je ook nog vertellen dat de garage of de schuur een mooie plek is. Hier kun je veel categorieën vinden. Denk bijvoorbeeld aan tuinbenodigdheden en auto-spullen. Deze kun je mooi onder verdelen in verschillende opbergboxen. En wat te denken van de schaatsspullen of de zomerspullen? 

4. Waar koop je goedkope opbergboxen?

Tof, die opbergboxen. Maar wij begrijpen ook als jij niet te veel geld uit wilt geven aan opbergboxen. Daarom kan het slim zijn om op zoek te gaan naar budget-plekken. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van opbergboxen bij de Action of de Lidl. Maar ook op andere plekken kun je vaak voor weinig geld mooie opbergboxen aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan online winkels, zoals Amazon of Bol.com

Wil je liever niet bestellen? Dan kan je ook ervoor kiezen om langs tweedehandswinkels te gaan. Bij een kringloop vind je vaak mooi opbergboxen voor weinig geld! 

5. Originele ideeën om een opbergbox te gebruiken

Nu je een mooi beeld hebt van de opbergbox in het algemeen, willen we je ook laten zien dat je opbergboxen op originele manieren kunt gebruiken. Zo kan je van een kartonnen opbergbox veel speelgoed maken voor je kinderen. Zoals het maken van een garage met verschillende ingangen. En daarnaast een uitgelezen kans om je kinderen na het spelen alle auto’s in de “garage” terug te zetten. 

Maak een knutselbox van een opbergbox, zodat je alle knutselspullen bij elkaar hebt en je kinderen of jijzelf gemakkelijk alles kunt pakken om lekker creatief bezig te zijn. Perfect voor papier, verf en lijm. Maar ook binnen de opbergbox kun je gebruikmaken van extra opbergboxen om zo meer orde te scheppen in je knutselbox. 

Als laatste kun je van een opbergbox ook een plantenbak maken. Bijvoorbeeld om stekjes in te laten groeien. Gebruik dan verschillende materialen om de opbergbox te vullen. Denk aan eerst steentjes voordat je er aarde op gooit. Door de deksel erop te doen kun je ook zaadjes mooi laten ontkiemen door de opbergbox in de zon te zetten. 

0 Shares
Ook interessant